galaxy-s5-note-4

Zoek je een prepaid pakket met de Samsung Galaxy S5, de Samsung Note 4 of de iPhone 6 of 6 Plus, dan kom je al gauw tot de teleurstellende conclusie dat zo’n pakket bij de grote providers nog niet te vinden is. Eigenlijk is dit niet zo gek. Providers verdienen het meest aan de langlopende abonnementen die ze met hun klanten afsluiten. Het vaste maandbedrag verzekert ze van een vaste inkomstenstroom en die is essentieel voor een stabiele bedrijfsvoering. De nieuwste telefoons trekken de best betalende klanten. Kijk je bij T-Mobile, Vodafone en KPN naar prepaid telefoons, dan zie daar alleen de wat minder aantrekkelijke toestellen die al wat langer op de markt zijn.

Toptoestel bij onafhankelijke aanbieders

Bij je zoektocht over internet vind je wel onafhankelijke aanbieders die door henzelf samengestelde prepaid pakketten aanbieden met de Samsung Galaxy S5, de Samsung Note 4 of de iPhone 6 of 6 Plus. Neem je even de tijd om deze pakketten goed te bekijken, dan zie je dat de toestellen steeds op dezelfde wijze gekoppeld worden aan een prepaid simkaart van een vaste groep providers. Voor jou is dit een redelijk overzichtelijke manier om toch zo’n fantastisch toestel aan te schaffen in combinatie met de door jou gewenste prepaid kaart.

iphone-6-iphone-6-plus-uitvoeringen

Jezelf verwennen, maak een luxe keuze!

Het beste kun je zelf de afweging maken of dit voor jou de aantrekkelijkste manier is om snel aan één van deze toptoestellen te komen. Zo kost bij een onafhankelijke aanbieder een iPhone 6 Black 16 GB met prepaid pakket van Vodafone vaak iets meer dan 800 euro. Koop je dit toestel online in grijs of zilver, dan ben je voor een krappe 700 euro al eigenaar. Ook de Samsung Note 4 is in de losse verkoop meestal goedkoper dan als onderdeel van een prepaid pakket. Bij de Samsung Galaxy S5 ligt de prijsstelling iets gevarieerder, omdat de prijzen per kleur van het toestel nogal van elkaar verschillen.
Een prepaid pakket van een onafhankelijke aanbieder is een luxe keuze. Je bent in één keer klaar en hoeft je niet te binden aan vaste lasten per maand. Dat geeft een prettig gevoel. Wel is het toestel los goedkoper dan wanneer dit toestel is opgenomen in een prepaid pakket. In die zin moet je voor jouw luxe keuze wel iets betalen.

Vaste maandlasten maar voordeliger

Kies je bij een zelf gekochte Samsung Galaxy S5, Samsung Note 4 of iPhone 6 of 6 Plus voor een SIM only abonnement, dan bind je jezelf aan vaste maandlasten. Daar staat gelukkig wel weer een voordeel tegenover. Ten opzichte van het bellen en internetten met een prepaid pakket is bellen en internetten met een SIM only abonnement vaak een stuk voordeliger. Hier speelt ook weer een rol dat de telecom provider voordeel ziet in een vaste klant. Die verzekert hem via het SIM only abonnement van een vaste inkomsten stroom en daar heeft hij best een wat lager tarief voor over!

1

Tags: , , ,