Al meerdere keren kondigde Blackberry een nieuwe smartphone met een vierkant scherm aan, maar nooit werd er wat mee gedaan. Tot eind oktober, dan brengt het bedrijf dit bijzondere model met de naam Blackberry Passport uit. Er is verder nog niet heel veel bekend over de nieuwe telefoon. Wat wel duidelijk is, is dat het naast het vierkante scherm een aanrakingsgevoelig toetsenbord heeft. Dit toetsenbord kan worden gebruikt als touchpad en is op die manier een waardige vervanger van de muis.

Andere kenmerken van de Blackberry Passport

Blackberry Kahn

Verder heeft de Blackberry Passport een 4,5 inch-scherm met een full hd-resolutie. Het nieuwe besturingssysteem van Blackberry zal draaien op de nieuwe smartphone: Blackberry OS 10.3. Over het resterende uiterlijk van de telefoon is er nog niet veel bekend . Zo zijn de afmetingen nog onbekend en is het ook niet duidelijk welke nieuwe dingen je er mee kunt. Wat wel zeker is, is dat het toestel eind oktober naar Nederland zal komen. In de Verenigde Staten zal de telefoon uiteraard eerder verschijnen.

Andere nieuwe toestellen van Blackberry

Blackberry is naast de Blackberry Passport nog hard bezig met het ontwikkelen van andere modellen. Dit moet ook haast wel, aangezien het bedrijf lijdt onder de successen van onder andere Apple en Samsung. Een van deze modellen is de Blackberry Kahn, die voornamelijk om zijn bijzondere design de geschiedenis in zal gaan.

0

Tags: , ,