webprint-610x250Zijn jouw foto’s ook veel te mooi om op je harde schijf te laten staan? Bedenk dan eens hoe je ze er op een elegante manier vanaf krijgt. Door ze aan de muur te hangen bijvoorbeeld!
Heb je een goede kleurenprinter dan is zelf uitprinten een leuke start. Maar eigenlijk is dit best duur en groter dan A4 zullen jouw foto’s niet worden.

Online zijn de mogelijkheden onbeperkt

stoere_pepijnDe mogelijkheden om je foto’s buitenshuis te laten afdrukken, zijn tegenwoordig vrijwel onbeperkt. Tussen de verschillende online aanbieders vindt een ware prijzenslag plaats. Het is daarom altijd verstandig om prijs en kwaliteit goed te vergelijken.
Ook de materialen waarop kan worden afgedrukt zijn velerlei. Een poster hoeft allang niet meer te bestaan uit fotopapier. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een fraaie foto op canvas met een omvang van 60 x 90 centimeter? Voor rond de 50 euro heb je zo’n schitterende wanddecoratie met jouw eigen foto al in huis. De onderwerpen die je kunt kiezen zijn onbeperkt. Een vakantiefoto, kinderverjaardag, je huisdier; jij hebt het helemaal zelf voor het zeggen.

Schitterende dragers voor jouw foto

1509Naast canvas kun je ook kiezen voor andere prachtige materialen. Denk hierbij aan hout, plexiglas of aluminium. Elk materiaal heeft zijn eigen charme. Zo geeft een foto op plexiglas fraaie effecten, omdat het materiaal doorzichtig is. Je kunt er voor kiezen om de achtergrond uit jouw foto te laten verdwijnen, zodat het onderwerp van de foto nog meer in het oog springt.
Ook hout geeft door zijn naden en structuur de meest prachtige effecten. Een warme uitstraling is hiervan het gevolg.
Zoek je liever iets dat tijdloos en stijlvol-strak oogt, dan heb je dat met een prachtige aluminium drager voor jouw foto snel gevonden.

0

Tags: , , , ,